연구회 정보

교육신청

KGOG 2022 Spring Semi-Annual Meeting

구분 Annual Meeting
신청기간 2022.04.13  ~ 2022.05.07 교육기간 2022.05.13 ~ 2022.05.14
수강료
  • 정회원 : 50,000원
  • 일반회원 : 50,000원

※현장등록 : 60,000원

장소명 자세히 보기 BEXCO, Busan
입금처 국민은행/445701-01-299238 예금주 사단법인 대한부인종양연구회

교육 안내

교육안내 첨부파일

프로그램북 : 객실예약신청서 :
프로그램

프로그램

Room D
15:00 - 15:45 45 min Special Session I (KGOG 2029 Sentinel LN)
15:55 - 16:55 60 min Developmental Diagnostic and Therapeutics Committee
17:05 - 17:50 45 min Special Session II (KGOG 1047 DEBULK)
Room E
14:30 - 15:00 30 min Scientific Review Board Committee (closed)
15:00 - 15:50 50 min Statistics and Data Committee -Special invitation: AI in GYN Cancer
16:00 - 16:30 30 min Publication Committee (closed)
16:30 - 17:00 30 min Data Safety Monitoring Board Committee (closed)
17:00 - 17:50 50 min Translational Research Committee
Room A
08:30 - 10:10 100 min Ovary-Fallopian tube Committee -Special Session IV : SBRTx in recurrent OV cancer-
10:20 - 12:00 100 min Cervix, Vulva, Vagina Committee -Special Lecture (Pathology)-
12:10 - 12:30 20 min KGOG Report
12:30 - 13:20 50 min Satellite Symposium I
13:30 - 14:20 50 min Surgery Committee
14:30 - 15:30 60 min Rare Tumor Committee
15:40 - 17:00 80 min Uterine Corpus-GTT Committee
Room B
08:00 - 08:30 30 min Operation Committee
12:30 - 13:20 50 min Satellite Symposium II
13:30 - 14:20 50 min International Session
14:30 - 15:30 60 min Cancer Prevention & Control Committee
Room C
12:30 - 13:20 50 min Satellite Symposium III
13:30 - 14:20 50 min Special Session III (KGOG 4002 GYANT)
14:30 - 15:30 60 min Industrial Session
번호 상태 제목 작성자 작성일 첨부 조회
등록(검색)된 게시물이 없습니다.

1